Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Diners και American Express είτε με χρεωστική..

Τραπεζική Πληρωμή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω Web Banking, Mobile Banking  της Τράπεζας Alpha Bank, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής πληρωμής που θα σου στείλουμε μέσω SMS με την καταχώρηση της παραγγελίας σου.Δεν θα χρειαστεί να μας στείλεις το αποδεικτικό της πληρωμής. Θα λάβουμε την ενημέρωση αυτόματα και άμεσα με το που πραγματοποιήσεις επιτυχώς την πληρωμή.

Λογαριασμός

Alpha bank

IBAN: GR07 0140 1650 1650 0200 2005 609

Δικαιούχος: ΚΑΝΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σε περίπτωση που δεν έχεις λογαριασμό στην παραπάνω τράπεζα, μπορείς να επισκεφτείς ένα υποκατάστημα της τράπεζάς σου και να πληρώσεις με μετρητά.

Αντικαταβολή

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου, κατά την παράδοση στο χώρο σου, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου στον διανομέα που θα σου παραδώσει τα προϊοντα. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και είναι δεκτή για ποσά έως 1.500€ ενώ αποκλείεται για μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση τιμολογίου η αντικαταβολή δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό των 500€ συν ΦΠΑ συνολικά.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην οδό Καλλιαγκάκη 13.